Bergara Hera H7 cal. 308WIN

1,535.76 

Kategorija: Product ID: 6858

Opis

Na zalogi puške znamke H.E.R.A. oz. kolaboracije med znamko Bergara in HERA. Bergarin “action” in izjemno natančno Bergarino cev so združili v vrhunsko puško. Herina “šasija” oz. H7 kopito pa doda izjemno ergonomičnost in zadovoljstvo pri streljanju.
Te puške so ene najsodobnejših in najmodernejših pušk današnjega časa. AICS-združljiv nabojnik za 5 nabojev pa proizvajajo tudi sami.
Sistem H7 ima tudi nameščeno Picatinny šino in Herin CC kompenzator. Puški pripada tudi taktična torba za 2 puški in 2 nabojnika. Na voljo v črni, peščeni in zeleni barvi.

ARTIKEL Z OMEJITVAMI!
OPOZORILO PRI NAKUPU OROŽJA IN STRELIVA

40. člen (ZOro)

Posebne dolžnosti trgovca
Orožje, strelivo in deli orožja se lahko prodajo le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, streliva in delov orožja. Prav tako se lahko sprejme v hrambo le orožje, za katero je izdana ustrezna orožna listina.
Potek nakupa:
Naročilo se lahko odda preko spleta, vendar je potrebno orožje oziroma strelivo, osebno prevzeti v naši trgovini. Obvezno morate imeti s seboj veljavno nabavno dovoljenje pristojne upravne enote. Brez veljavnega nabavnega dovoljenja, se naročilo oz. nakup prekliče!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bergara Hera H7 cal. 308WIN”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja